Riddergaarden er et fantastisk leilighetshotell i bunn av skiheisen. Her er det ski-in og ski-out om vinteren, velværeavdelingen Ridderbadet med to avdelinger som byr på swim-in & swim-out hele året og deilig, italiensk gourmet på restauranten Casa Montagna.

I hovedbygget finnes også et fantastisk arkade-område med biljard og flere ulike arkade-spill som byr på underholdning uansett vær.

På Riddergaarden finner du leiligheter fra 2 og opp til 6 personer.
De minste boenhetene er på omkring 35kvm og har alkove med køyeseng i tillegg til rommets suiteløsning med dobbeltseng. De største leilighetene er på 90kvm og har flere soverom og badstue.
Alle leilighetene har moderne kjøkken der oppvaskmaskin er del av standarden, hyggelig spiseplass og stue med loungeområde. Du har selvfølgelig gratis internett og innendørs garasjeplass er tilgjengelig mot avgift. I garasjen finner du også skiskap du kan leie ved ankomst. Heis finnes i alle bygg.

Spørsmål og svar

Er det parkering knyttet til Riddergaarden?

Ja, det er oppvarmet garasje i kjelleren på Riddergaarden med lader til elbil.

Kan man ha med dyr til Riddergaarden?

Det er mulig å ta med dyr i flere av leilighetene på Riddergaarden. 

Kan man sette mat fra Casa Montagna og opphold i Ridderbadet på rommet?

Ja, det kan du. Gi bare beskjed til de som er på jobb, så kan du sette det du spiser/drikker og opphold i badet på rommet du bor på. 

Hvor kaster man søppel?

Søppelrom finner man i 2. etasje på Riddergaarden

Hvor lang tid tar det å kjøre fra Oslo?

Det tar ca. 3 timer å kjøre fra Oslo til Beitostølen

Hva kan jeg gjøre på Riddergaarden?

Spis et godt måltid i Casa Montagna, slapp av i Ridderbadet eller kos deg i Arkaden. 

Om du tar turen rett utenfor døren kommer du ut i skiheisen og til mange fine turløyper. 

Våre kokker har en lidenskap for ekte italienske smaker, og jobber hele tiden med utvikling av vår meny. Alle våre retter er basert på råvarer av kvalitet og tilbredt med kjærlighet. Vi jobber hele tiden med utvikling av nye smaker.

Book bord i Casa Montagna her. 

Ridderbadet består av to avdelinger tilpasset voksne og barn.

I voksenavdelingen kan du nyte oppvarmet basseng både innvendig og utvendig, utvendig varmkulp, sauna, stor loungavdeling og mat/drikke fra vår meny. 

Barneavdelingen tilbyr to basseng som er tilpasset alt fra babyer til eldre barn. Har får du fossefall, fontener og vannsklie. Det er lagt til rette for lek og moro. Blir du sulten kan du nyte mat/drikke fra vår meny i loungeavdelingen.  

Book tid her.

Mg 9385 Web
Mg 9363 Web
Mg 9322 Web
Mg 9276 Web (1)
Mg 9331 Web
Mg 8942 Web

På Riddergaarden finner du leiligheter med plass til 2-6 personer. 
De minste boenhetene er på omkring 35kvm og har alkove med køyeseng i tillegg til rommets suiteløsning med dobbeltseng. De største leilighetene er på 90kvm og har flere soverom.

Sjekk ut våre leiligheter her.